در حرفه شیرین قنادی وشیرینی پزی یکی از اساسی ترین ابزاری که در راندمان کار تاثیر دارد دستگاه های سری زن است
دستگاه سری زن از سه جزءتشکیل شده است که هر کدام وظیفه خود را به عهده دارند اولین جزء پایه هست که قالب های فنری روی آن نصف میگردد و دومین جزء دسته دستگاه است که وظیفه ی فشار را بر عهده دارد و جزء سوم قالب های فشاری هستند که فرم دهی شیرینی را انجام میدهند که همه اجزای دستگاه و قالب ها از جنس پلاستیک فشرده ساخته شده که نسبت به سری زن های فلزی بسیار سبک ومقرون به صرفه هستند
مزایای سری زن نسل جدید :
- امکان تعویض کاترها به سادگی و به سلیقه خودتون
- سبک و درعین حال مقاوم؛ هنگام کارمداوم با سری زن دست خسته نمیشه
- دارای طول عمر بالا
- امکان شستشو راحت دستگاه
- بسیار ارزان تر از سری زن های فلزی
- برخلاف سری زن های فلزی که با کمترین ضربه از تنظیم خارج میشن این محصول نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی ندارد
- طراحی اِرگونومیک دستگاه برای گرفتن راحت در دست بدون لبه های تیز لحاظ شده است
- کاترها به خمیر نمی چسبد
- اندازه ی سری زن ها ، استاندارد و نصف عرض سینی را پر می کند
- در سری زن های فلزی اگر مدل قالب شیرینی قدیمی شود باید کل دستگاه را کنار گذاشت ولی در سری زن های هویکو میتوان تنها قالب شیرینی را تعویض کرد
- و ده ها مزیت دیگه که این دستگاه رو به سری زنی نسل جدید تبدیل میکنه