آموزش بیسکویت لوتوس

درست است که بیسکویت لوتوس یک محصول خوش طعم و پرطرفدار است، اما همیشه در دسترس نیست وهزینه زیادی هم بایت تهیه اون باید بپردازیم ما میتونیم با یک آموزش ساده وکاربردی اون رو تهیه کنیم دقیقا به همون شکل لوتوس اصلی

🍥مواد لازم:

کره : ۷۵ گرم

تخم مرغ : یک عدد

شکر قهوه ای: ۸۰ گرم

شکر سفید : یک قاشق غذاخوری معدل ۱۰گرم

جوش شیرین: ۲ گرم( بیکینگ پودر جایگزین نکنید)

نمک : ۲گرم

وانیل: ۲ گرم

آرد سفید:  تا جایی که خمیر جمع شود

دارچین: ۳تا۵ گرم

جوز هندی؛ زنجبیل؛ میخک؛ هِل :  هر کدام ۲گرم (معادل نصف قاشق چای خوری)

طرز تهیه:

مرحله اول:

همه این موارد یعنی جوز هندی و زنجبیل و میخک و هِل را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و آسیاب کنید و مقدار آسیاب نشده آنها را در فیلم مشخص کردم.

مرحله دوم:

کره به دمای محیط رسیده را با شکر قهوه ای که آسیاب شده با همزن بزنید تا کرمی شود

سپس تخم مرغ ؛وانیل؛ نمک و جوش شیرین اضافه کنید

ادویه جات بریزید

در آخر آرد سفید را کم کم بریزید تا خمیر جمع شود (حدود ۲۸۰ گرم آرد استفاده کردم)

مرحله سوم:

خمیر حاصله را یک ساعت در یخچال استراحت دهید

بعد به قطر ۴میل پهن کنید و قالب بزنید

برای دیدن قالب بیسکویت لوتوس اینجا کلیک کنید

مرحله چهارم:

در یخچال بیست دقیقه استراحت دهید تا بتوانید راحت از کاغذ جدا کنید

♨️سپس در فِر گرم با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید

نوش جان

قالب بیسکویت لوتوس کد-345

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا