آموزش شیرینی چرخی

شیرینی چرخی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی است که علاقمندان و طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی رسپی های مختلفی دارد اما تلاش کردیم تا در اینجا یکی از بهترین رسپی های شیرینی چرخی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. در این ویو شما با آموزش شیرینی چرخی آشنا شده و نکات ریز و درشت پخت آن را فرا می گیرید. همچنین لازم به ذکر است که در این ویدیو پخت شیرینی چرخی با قالب های شرکت هویکو نمایش داده شده است که کار را برای شما ساده تر می کند. برای پخت شیرینی چرخی دیگر نیازی نیست مثل گذشته از چرخ گوشت استفاده کنید بلکه می توانید با استفاده از قالب های شرکت هویکو شیرینی چرخی هایی زیبا و یکدست داشته باشید.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی چرخی:
کره نرم 240 گرم
پودر شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
تخم مرغ کامل 1 عدد
وانیل 1/8 ق. چ
آرد 380 گرم

نکات آموزش شیرینی چرخی:

  • اگر خواستید نصف مقدار را درست کنید بهتر است که تخم مرغ ها رو باهم مخلوط کنید سپس نصف آنها را به مواد اضافه کنید، اینجوری رسپی به هم نمیخوره و مقدار دقیق تخم مرغ استفاده میشود.
  • خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن نیفته، همین که جمع شد کافیه.
  • کاتر شیرینی رو حتما داخل آرد بزنید و با چندتا ضربه کوچولو به لبه ظرف، اضافه آرد رو بگیرید بعد قالب بزنید.. اینجوری خیلی راحت خمیر از کاتر جدا میشه.
  • سینی نیازی به چرب کردن نداره، چون خمیر کره داره اصلا نمیچسبه و خیلی راحت از سینی جدا میشه.
  • پنجره فر رو یک طبقه بالاتر از وسط قرار بدین تا زیر شیرینی سریع تغییر رنگ نده.
  • بسته به نوع و دمای فرتون ممکنه مدت زمان پخت، بین 10 تا 15 دقیقه متغیر باشه. پس بعد از 10 دقیقه حتما زیر شیرینی رو چک کنید.
  • بعد از پخت اجازه بدین کامل سرد بشه، بعد از سینی جدا کنید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا