Your Cart

آموزش پخت کلمپه خرمایی

کلمپه شیرینی سنتی استان کرمان است که یک میان وعده خوشمزه و مقوی بوده و بسیار انرژی بخش است. قسمت میانی این شیرینی جذاب حاوی ترکیبی از خرما و گردو است که این امر موجب شده تا استفاده از این شیرینی در وعده افطار و سحر بسیار مورد استقبال قرار گیرد. در این ویدیو شما با آموزش پخت کلمپه خرمایی آشنا شده و تمام نکات ریز و مهم پخت آن را فرا می گیرید تا بتوانید یک شیرینی خوشمزه و جذاب را برای خانواده عزیزتان به ارمغان آورید.

 

تهیه خمیر اصلی کلمپه:

مواد مورد نیاز مقدار
آرد 200 گرم
آرد برنج 50 گرم
روغن جامد 125 گرم
ماست 60گرم
آب 50 تا 100 گرم
گلاب 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق سوپ خوری

 تهیه خمیر میانی:

 

مواد مورد نیاز مقدار
خرما بدون پوست و هسته 150 گرم
روغن مایع 1/2 قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده 1/4 پیمانه
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

نکات آموزش پخت کلمپه خرمایی:

  1. میزان آب مورد استفاده حدودی بوده و نیاز است شما آن را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به شکل کامل جمع شود.
  2. خمیر را به مدت 12 ساعت استراحت داده و سپس قالب بزنید.
  3. بهترین خرما برای کلمپه، خرمای زرد جهرم یا کبکاب است.
  4. ادویه و گردو سلیقه ای بوده و می توانید مقدار آن را کم و یا زیاد کنید.
  5. برای اینکه خرما را راحت تر گرد کنید، آن را در یخچال قرار داده و دست خود را مقداری به روغن آغتشه کنید.

در پایان می بایست به این مهم اشاره داشت که کلمپه شیرینی بسیار حساسی است. فلذا نیاز است تا شما مقدار مواد اولیه آن را به دقت اندازه گیری کنید. این امر موجب می شود تا در نهایت یک شیرینی جذاب و بی نظیر داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *