آموزش پخت کلوچه فومن

کلوچه فومن از کلوچه های سنتی و اصیل شهرستان فومن استان گیلان است که طعم فوق العاده لذیذی داشته و بافت بی نهایت جذابی دارد. در این ویدیو شما با آموزش پخت کلوچه فومن آشنا شده و تمام نکات ریز و مهم پخت آن را فرا می گیرید تا بتوانید یک شیرینی خوشمزه و جذاب را برای خانواده عزیزتان به ارمغان آورید.

 

تهیه خمیر اصلی:

مواد مورد نیاز مقدار
آرد 3 لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی 2 قاشق غذاخوری
آب حدود 1 استکان
نمک 1/8 قاشق غذاخوری

خمیر میانی:

مواد مورد نیاز مقدار
گردو آسیاب شده نصف لیوان
شکر نصف لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن حیوانی 3 قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
خاکشیر مقداری

نکات پخت کلوچه فومن:

  1. داشتن یک فر خوب یکی از نکات پخت کلوچه می باشد. اصولا کلوچه می بایست در دمای بالا و مدت زمان کوتاه پخته شود تا طلایی شده و خشک نشود.
  2. استفاده از یک عدد تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری بیکینک پودر و ریختن شیر به جای آب یا نصف قاشق چای خوری مخمر فوری به نرم شدن خمیرتون کمک میکند اما حقیقت این است که خمیر اصلی کلوچه فومن این مواد رو ندارد پس تصمیم با شماست.
  3. زمانی که کلوچه را از فر خارج میکنید، رطوبت در مرکز کلوچه قرار دارد و هرچقدر زمان میگذرد این رطوبت به سطح آمده و از کلوچه خارج میشود. اگر یک پارچه روی کلوچه ها بیندازید این رطوبت حفظ شده و کلوچه ها خشک نمی شوند.
  4. برای بافتِ نرم ترِ کلوچه: هم خمیر و هم مواد میانی را زیاد ورز دهید تا بافت آنها خیلی لطیف و نرم شود.
  5. میتوانید از یک استکان آب هم داخل فر استفاده کنید تا رطوبتش به بافتِ کلوچه؛ نرمیِ بیشتری دهد.
  6. بهتر است از آرد قنادی برای درست کردن کلوچه استفاده کنید.

شما عزیزان می توانید برای خرید مهر و کاتر استفاده شده در این آموزش به فروشگاه اینترنتی هویکو مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا