کوکی خرمایی یکی از انواع کوکی های بسیار خوشمزه ، ساده وکاربردی است ولی در عین حال مقوی زیرا از خرما برای تهیه آن استفاده شده است. از این شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی استفاده میشود که می توانید آن را قالب بزنید یا با مهر روی آن را شکل دهید
مواد لازم
روغن جامد 80 گرم
پودر قند 60 گرم
زرده 1 عدد
وانیل 4/1 ق چ
آرد 200 گرم
شیر 3 تا 4 ق غ
مواد میانی
خرما بدون پوست و هسته 500 گرم
کره 1 ق غ
دارچین 4/1 ق چ
پودر نارگیل 1 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
مرحله اول:
ابتدا روغن جامد و پودر قند را حدود 2 دقیقه با همزن میزنیم زرده و وانیل را اضافه میکنیم 30ثانیه مجدد هم میزنیم
مرحله دوم:
آرد را به مواد اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم
مقدار شیر را کم کم اضافه کرده تا خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه
یکساعت به خمیر در یخچال استراحت داده
مرحله سوم:
خرما را با حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود بعد دارچین و پودر نارگیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری شود و داخل یخچال میزاریم تا کمی سفت تر و خنک بشه
مرحله چهارم:
خمیر را به قطر 2 تا 3 سانت باز میکنیم و کاتر میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده 160 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزیم
مرحله پنجم:
بعد ازپخت وقتی خنک شد مواد میانی را هم بین دو کیسه باز میکنیم کاتر میزنیم و بین خمیر قرار میدهیم
نکات:
میتونید به جای روغن از روغن صاف استفاده کنید
به جای کنجد ونارگیل از هرمغزی دوست داشتین میتونید استفاده کنید