“شیرینی گردویی” که یک شیرینی خشک و خوشمزه ایرانی است بخاطر گردوئی که دارد بسیار مقوی است و شما می توانید به راحتی این شیرینی را در خانه تهیه کنید وآنرا با طرحی داخواه تزیین کنید
🥣مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر گردو ۸۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم.
👩🍳طرز تهیه:
کره را از یخچال خارج کنید تا زمانی که نرم و هم دمای محیط شود.
سپس پودر قند را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بعد از این مرحله نوبت به زرده تخم مرغ میرسد و در اواسط مخلوط کردن ؛ دارچین را هم اضافه کنید
حالا آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به کمک اَلک؛ طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید.
در آخر پودر گردو را اضافه و مجددا مخلوط کنید تا خمیر یک طرف دستگاه جمع شود
حالا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و پهن کنید و نیم ساعت داخل یخچال به آن استراحت دهید
بعد خمیر را بین دو لایه کیسه فریزر یا صفحه سیلیکونی با وردنه باز کنید و با کاتر مورد نظر قالب بزنید.
🎯قالب مورد استفاده در این آموزش طرح جهان کد-۳۵۵هِویکو میباشد
بعد از اینکه شیرینی هارو قالب زدید داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید
⏰به مدت ۱۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۵۰ درجه گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نوش جان.