آموزش شیرینی گردویی

“شیرینی گردویی” که یک شیرینی خشک و خوشمزه ایرانی است بخاطر گردوئی که دارد بسیار مقوی است  و شما می توانید به راحتی این شیرینی را در خانه تهیه کنید وآنرا با طرحی داخواه تزیین کنید

🥣مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر گردو ۸۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم.

👩‍🍳طرز تهیه:

کره را از یخچال خارج کنید تا زمانی که نرم و هم دمای محیط شود.
سپس پودر قند را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بعد از این مرحله نوبت به زرده تخم مرغ میرسد و در اواسط مخلوط کردن ؛ دارچین را هم اضافه کنید
حالا آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به کمک اَلک؛ طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید.
در آخر پودر گردو را اضافه و مجددا مخلوط کنید تا خمیر یک طرف دستگاه جمع شود
حالا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و پهن کنید و نیم ساعت داخل یخچال به آن استراحت دهید
بعد خمیر را بین دو لایه کیسه فریزر یا صفحه سیلیکونی با وردنه باز کنید و با کاتر مورد نظر قالب بزنید.

🎯قالب مورد استفاده در این آموزش طرح جهان کد-۳۵۵هِویکو میباشد


بعد از اینکه شیرینی هارو قالب زدید داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید
⏰به مدت ۱۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۵۰ درجه گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نوش جان.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا