آموزش کوکی خرما و کنجد

کوکی خرمایی یکی از انواع کوکی های بسیار خوشمزه ، ساده وکاربردی است ولی در عین حال مقوی زیرا از خرما برای تهیه آن استفاده شده است. از این شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی استفاده میشود که می توانید آن را قالب بزنید یا با مهر روی آن را شکل دهید

مواد لازم

روغن جامد  80 گرم

پودر قند 60 گرم

زرده 1 عدد

وانیل 4/1 ق چ

آرد 200 گرم

شیر 3 تا 4 ق غ

مواد میانی

خرما بدون پوست و هسته 500 گرم

کره 1 ق غ

دارچین 4/1 ق چ

پودر نارگیل 1 پیمانه

کنجد 1 پیمانه

مرحله اول:

ابتدا روغن جامد و پودر قند را حدود 2 دقیقه با همزن میزنیم زرده و وانیل را اضافه میکنیم 30ثانیه مجدد هم میزنیم

مرحله دوم:

آرد را به مواد اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم

مقدار شیر را کم کم اضافه کرده تا خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه

 یکساعت به خمیر در یخچال استراحت داده

مرحله سوم:

خرما را با حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه میپزیم تا کاملا نرم شود بعد دارچین و پودر نارگیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری شود و داخل یخچال میزاریم تا کمی سفت تر و خنک بشه

مرحله چهارم:

خمیر را به قطر 2 تا 3 سانت باز میکنیم و کاتر میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده 160 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزیم

مرحله پنجم:

بعد ازپخت وقتی خنک شد مواد میانی را هم بین دو کیسه باز میکنیم کاتر میزنیم و بین خمیر قرار میدهیم

نکات:

میتونید به جای روغن از روغن صاف استفاده کنید

به جای کنجد ونارگیل از هرمغزی دوست داشتین میتونید استفاده کنید

تزیین کوکی با قالب شیرینی های طرح شهرزاد و ساغر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا