آموزش شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. این شیرینی مانند دیگر شیرینی های کوچک یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی در مناسبت های خاص می باشد. از شیرینی یاقوتی می توانید به عنوان یک شیرینی لاکچری برای پذیرایی از مهمانان عید نوروز نیز استفاده کنید. این شیرینی را می توانیم با رنگ های متنوع درست کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد

مواد لازم برای ۴۰ عدد شیرینی

  • کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم (کره باید همدما محیط بشه)
  • پودر قند ۶۰ گرم
  • آرد برنج ۵۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • آرد قنادی ۱۵۰ گرم
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴ ق چایخوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد درشت

طرز تهیه:

کره و پودر قند رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پوک بشه.

پودر زنجبیل و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه و ۱ دقیقه دیگه با همزن بزنید.

نشاسته ذرت و آرد برنج را هم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط بشه.

آرد قنادی را در ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا خمیر لطیفی و نچسبی بدست بیاد.

خمیرو داخل کیسه فریزر بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

خمیرو بین ۲ کیسه فریزر بزارید (برای جلوگیری از چسبندگی خمیر به سطح کار)و به ضخامت نیم سانت باز کنید.

کاتر بزنید و با فاصله در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

سینی رو در فر ۱۷۵ درجه که از یک ربع قبل گرم کردین قرار بدین و زمان پخت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی پخته)

صبر کنید شیرینی ها کاملا خنک بشن و بعد از روی کاغذ روغنی جدا کنید و با مربا یا بریلو تزیین کنید.

داخل ظرف درب دار خارج از یخچال نگهدارید. شیرینی های خشک ماندگاری خیلی بالایی دارند.

🔴 شما میتونید روی گاز هم شیرینی رو بپزید

قالب های استفاده شده در این آموزش

#کد_۳۶۱_هِویکو

#کد_۱۲۲_هِویکو

#کد_۳۳۱_هِویکو

#کد_۳۶۳_هِویکو

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا