کلوچه خرمایی

ماه مبارک رمضان ماه نزول رحمت و برکت الهی است که مسلمانان با روزه داری در این ماه آئین عبادت و بندگی را به جا می آورند. یکی از دغدغه های بانوان مسلمان در این ماه تهیه و تدارک موادغذایی مفید و خوشمزه برای وعده های افطاری و سحر است. انواع شیرینی، حلوا و کلوچه یکی از انتخاب های مناسب برای وعده افطار است تا کام روزه داران را شیرین کند. کلوچه خرمایی یکی از انواع کلوچه است؛ این کلوچه با داشتن خرما در دستور پخت خود که یکی از اصلی ترین خوراکی های سفره افطار است علاوه بر خوشمزگی، مفید و مقوی است. با هویکو همراه باشید تا با نحوه پخت کلوچه خرمایی آشنا شوید.

آموزش تصویری تهیه کلوچه خرمایی

 

مواد لازم کلوچه خرمایی

کره 80 گرم

پودر قند 50 گرم

نشاسته ذرت 15 گرم

آرد برنج 20 گرم

آرد 160 گرم

زرده تخم مرغ  1 عدد

خامه صبحانه 2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر 4/1 قاشق سوپ خوری

وانیل 8/1 قاشق چای خوری

پودر هل 4/1 قاشق چای خوری

مواد میانی کلوچه خرمایی

خرما 60 گرم

پودر گردو 40 گرم

پودر هل 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

مرحله اول

کره نرم و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا سبک و کرمی شود.

مرحله دوم

زرده تخم مرغ، وانیل و خامه را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.

مرحله سوم

نشاسته ذرت، آرد برنج، پودر هل و آرد را به ترکیب اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. به این نکته دقت داشته باشید آرد را در چند مرحله اضافه کنید. ممکن است خمیر کمتر یا بیشتر از آرد دستور مصرف شود.

مرحله چهارم

خمیر را میان نایلون بگذارید و 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم «تهیه مواد میانی کلوچه خرمایی»

در این مرحله بایستی خرما، پودر هل و پودر گردو را با کمک یک چنگال ترکیب کنید.

مرحله ششم

خمیر را از یخچال خارج کنید و گلوله های ده گرمی جدا کرده، کف دست خود ورز دهید تا یکدست شود. سپس مقداری از مواد میانی در مرکز بگذارید، دوباره گرد کنید.

در این دستور برای تزیین و قالب زدن این کلوچه خرمایی خوشمزه از مهر طرح نبات کد 420 هویکو استفاده کردیم شما هم می‌توانید با خرید این مهر زیبا شیرینی های خوشمزه مانند شیرینی برنجی، شیرینی نخودچی، شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی و همین کلوچه خرمایی خوشمزه را تهیه کنید.

 

مرحله هفتم

کلوچه ها را در سینی بچینید، حدود یک ربع در یخچال بگذارید. سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از 15-10 دقیقه این شیرینی خوشمزه آماده است و می توانید آن را از فر خارج کنید.

دقت داشته باشید که بسته به اندازه شیرینی، مدت زمان پخت متغیر است و شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد.

مرحله هشتم

پس از خنک شدن شیرینی می توانید با استفاده مارمالاد یا ویوافیل قرمز پر کنید.

 نکته! به خاطر استفاده از آرد برنج، حداقل دو ساعت خمیر شیرینی را در یخچال استراحت دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا