آموزش شیرینی نخودچی

 شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین می باشد.

همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی تشکیل دهنده آن آرد نخودچی می باشدکه عموما برای پذبرایی از مهمان در عید نوروز پخت میشود.

مواد لازم برای شیرینی نخودچی:

روغن صاف قنادی  ۱۲۵ گرم

پودرقند ۱۲۵ گرم

آردنخودچی ۲۰۰ الی ۲۲۵ گرم(تا زمانی که خمیر جمع بشه)

پودر هل ۱ ق چ

زعفران دم شده ۲ ق غ

پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه :

  • مرحله اول

روغن صاف قنادی را با پودر قند حدودا ۴ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود ظرف را دورگیری کنید تا کاملا هم بخورد

  • مرحله دوم

آرد نخودچی را اضافه کنید و مجدد هم بزنید بعد به آن زعفران دم کرده و پودر هل را اضافه کنید بعد خمیر را با دست جمع کنید تا خمیری شکل شود اما این خمیر شیرینی منسجم نیست

  • مرحله سوم

خمیر را بین دو تا پلاستیک قرار داده و با وردنه آن را پهن کنید به ضخامت حدوداً زیر یک سانتی متر اگر احساس کردید کاتر به خمیر میچسبه کاتر را به آرد آغشته بعد کاتر بزنید

  • مرحله چهارم

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی هارا مرتب روی آن بچینید

در آخر به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۶۰ درجه  که از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملا بپزد

نکته مهم :

بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید اجازه دهید کاملا خنک شود سپس از سینی فر جدا کنید

برای دیدن نمونه قالب ها اینجا کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا