Your Cart

نحوه کاتر زدن قالب بته جقه

استفاده از یک قالب مناسب و زیبا می تواند موجب زیبایی دوچندان شیرینی های شما گردد. این مهم موجب شده تا شرکت های متعددی در سراسر کشور اقدام به تولید انواع مختلف قالب های شیرینی برای کاربری های گوناگون کنند. هویکو اولین و بزرگترین تولید کننده مهر و کاترهای شیرینی با استفاده از تکنولوژی چاپ سه بعدی در کشور است که با قریب به 10 سال تجربه تاکنون خوش درخشیده است. نحوه کاتر زدن قالب شیرینی در زمان پخت شیرینی یکی از مهم ترین کارها است که به راندمان و زیبایی شیرینی ها خیلی کمک میکند. در این آموزش شما با نحوه کاتر زدن شیرینی ها با استفاده از قالب های فشاری شرکت هویکو آشنا شده و نکات مهم آن را فرا می گیرید. 

راهنمای نحوه کاتر زدن قالب بته جقه:

برای این منظور کافیست قالب فشاری را میان انگشتان خود گرفته، آن را بر روی روی خمیری که باز کردید فشار دهید. در این مرحله دسته قالب را فشار دهید تا طرح مهر روی خمیر بیفتد. قالب را از روی خمیر بلند کرده و به سادگی خمیر را در سینی فر قرار دهید. به این ترتیب شما می توانید به راحتی و بدون دخالت دست شیرینی های خود را به زیباترین اشکال کاتر بزنید.

مزیت های قالب های فشاری هویکو:

1️-قابلیت نصب بر روی دستگاه سری زن (برای اولین بار در کشور)

2️-مناسب برای قطر خمیر از سه میلیمتر تا چهارده میلیمتر

3️-فنر از جنس استیل ضد زنگ

4️-خمیر به کاتر نمیچسبد (بدون نیاز به روغن و آرد)

5️-قابل شستشو در ماشین ظرفشویی با هر دمایی

6️-فنر ثابت شده روی دسته؛ ( در هر بار درآوردن و جازدن ؛فنر گم نمیشود) زیرا فنر روی دسته فیکس شده است.

7-بسیار سبک

8- مقاوم

9- تهیه شده با استفاده از بهترین و مرغوب ترین مواد و متریال ها 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *