Your Cart

نحوه کاتر زدن قالب بته جقه

 

نحوه کاتر زدن قالب شیرینی در زمان پخت شیرینی یکی از مهم ترین کارها است که به راندمان و زیبایی شیرینی ها خیلی کمک میکنددر این ویدیو شما با نحوه کاتر زدن شیرینی ها با استفاده از قالب های فشاری شرکت هویکو آشنا شده و نکات مهم آن را فرا می گیرید. 

 

مزیت های قالب های فشاری هویکو:

1️-قابلیت نصب بر روی دستگاه سری زن (برای اولین بار در کشور)

2️-مناسب برای قطر خمیر از سه میلیمتر تا چهارده میلیمتر

3️-فنر از جنس استیل ضد زنگ

4️-خمیر به کاتر نمیچسبد (بدون نیاز به روغن و آرد)

5️-قابل شستشو در ماشین ظرفشویی با هر دمایی

6️-فنر ثابت شده روی دسته؛ ( در هر بار درآوردن و جازدن ؛فنر گم نمیشود) زیرا فنر روی دسته فیکس شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *